Dölj

Under det senaste året har vi på Teletec arbetat intensivt med att ta fram en ny hemsida och profil för hela organisationen. Vi har lagt till funktioner och ett gränssnitt som ska underlätta och öka kundupplevelsen. Exempelvis kan man på orderöversikten numer plocka ner fakturor direkt, se godsmärken samt spåra ordar. För alla företag som har flera användare hos oss – kan ni administrera över dessa själva. Ifall ni har nya anställda kan ni lägga in dem i systemet själva, eller om någon har slutat hos er kan ni lika enkelt ta bort dem.

Vi på Teletec är väldigt stolta över vår supportavdelning. För att underlätta för dem har vi även utvecklat verktyg och ett gränssnitt för att våra supporttekniker skall kunna hjälpa er dygnet runt. Inne på nya supportsidorna kan du följa supportärenden, och ta ner patchar samt manualer, läsa FAQ:er och se instruktionsfilmer för varje enskild produkt. Du kan alltså ta del av vår grymma support dygnet runt.

Förutom att Teletec förändras till det yttre har vi även strukturerat om internt. Organisationsmässigt har vi delat upp Sverige i två delar – norr och syd. Kristina Niessner ansvarar över Region Syd, och Mathias Liljedahl ansvarar för Region Norr. I dessa team finns både säljare och support för att underlätta samarbetat vi har tillsammans med er. Under hösten har vi dessutom anställt flera personer för att utöka dessa team och dessa kan ni läsa om här och på våra olika sociala kanaler. Läs mer om Region Syd och Region Norr.

Välkommen till nya Teletec!


Hjälp företag att följa Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd för att förhindra spridning av covid-19 genom Ava Video Securitys smarta kameror och molnplattform

Kundräkning för att i realtid se hur många personer som är i butiken

Entrédisplay för att i realtid visa antalet personer i butiken och meddela om en
kund kan gå in eller vänta

Notifikationer i realtid till butikspersonal om antalet personer i butiken eller på en
specifik yta

Molnbaserad lösning, enkel montering och konfigurering via QR-kod och full access
till hela plattformen via webbläsaren. Enkelt att dela videomaterial via webblänk

AI-drivna kameror med avancerad realtidsanalys och lagring direkt på kameran

Stödjer befintliga tredjepartskameror

Flexibelt avtalsupplägg på 12, 24 eller 36 månader beroende på vad som passar er

Ava Video Security erbjuder proaktiv AI-driven säkerhet. Aware Cloud är ett molnbaserat videoövervakningssystem som är utformat med öppna API och flexibelt för att tillgodose alla säkerhetsbehov och ge realtids beläggningsdata på personer och fordon som kan effektivisera olika typer av verksamheter. Läs mer om hur vår lösning är anpassad här >>

 

 

Vill ni veta mer om möjligheterna kontakta gärna er säljkontakt på Teletec eller vår specialistsäljare av CCTV nedan:

Per Johannesson 
Specialistsäljare kameraövervakning
per.johannesson@teletec.se

Telefon 08-602 16 36


De nya reglerna som kommit till efter att pandemilagen trädde ikraft innebär att butiker och olika inrättningar måste ha koll på antalet besökare. Med hjälp av videoövervakningskameror som är förinstallerade med AI-baserad videoanalys kan ni snabbt se till att era kunder kan upprätthålla besöksantalet utan att behöva anställa personal för att kontrollera detta.

Hjälper till att följa social distansering

Med hjälp av funktionen beläggningsmonitorering kan era kunder få mycket exakta uppgifter om antalet kunder i deras lokaler vid en viss tidpunkt. Den här applikationen är kompatibel med Wisenet P AI-kameror och räknar samtidigt antalet personer som går in eller lämnar en byggnad vilket hjälper dem att följa reglerna för social distansering. När det maximalt tillåtna antalet personer har uppnåtts genererar applikationen larm för att styra automatiska dörrar eller exempelvis presentera ett meddelande på en bildskärm vid ingången.

Se gärna filmen nedan som förklarar mer eller gå till Hanwhas egna sida som tar upp funktionaliteten som ni kan nyttja via länken här >>

 

 
Ladda ner dokument från Hanwha >>

Vill ni veta mer om möjligheterna kontakta gärna er säljkontakt på Teletec eller vår specialistsäljare av CCTV nedan:

Per Johannesson 
Specialistsäljare kameraövervakning
per.johannesson@teletec.se

Telefon 08-602 16 36


Idag är ingen vanlig dag för idag lanserar vi Ksenia Larm hos oss på Teletec. En fantastisk rolig dag för oss då vi äntligen får släppa ut nyheten till alla våra kunder. I videon nedan berättar John Väyrynen och Martin Thor mer ingående om Ksenias produkter och funktioner.

 

 

Tillsammans med Ksenia kommer vi att genomföra två olika webinar där vi presenterar produkterna och mjukvaran. Anmäl er redan idag för att ta del av nyheterna runt Ksenia.

Webinar Ksenia 1
När: 16/12 mellan 08:30-09:30
Anmäl er här >>

Webinar Ksenia 2
När: 26/1 mellan 08:30-09:30
Anmäl er här >>

Klicka här för att lära dig mer om Ksenia >>


Välkommen till Teletecs supportteam, Orhan!

Vi välkomnar vår nya supporttekniker Orhan Danho till Teletec. Orhan, eller Orry som han också kallas, har hunnit jobba några veckor på Teletec och flera av er har säkert redan fått supportassistans. Orry brinner för just den tekniska biten vilket vi tror många av våra kunder kommer få nytta av i framtida samtal. Tidigare var Orry servicesamordnare och har sedan tidigare jobbat som tekniker med bland annat produkter från Teletec. Orry har en gedigen erfarenhet av säkerhetsbranschen och vi är mycket glada att han nu är en del av Team Teletec.

Varmt välkommen!


Martin Thor – vår nya specialistsäljare inom Paxton Passerkontroll

Vår tidigare produktchef för passerkontroll och inbrottslarm Martin Thor har tagit en ny roll på Teletec. Martin blir nu vår specialistsäljare inom passerkontroll och kommer att ansvara över försäljningen av Paxtons produktsortiment. Martin har arbetat med passersystem i över 20 år och har en lång erfarenhet av just Paxton. Martin Thor säger själv ”jag älskar passersystem, och framförallt Paxton och deras nya Paxton10 som jag verkligen tror kan slå hårt i marknaden med alla nya features”.

Se gärna intervjun nedan eller varför inte slå Martin en signal för att veta mer om Paxtons nya plattform som tagit passerkontroll till en ny nivå!

 


Wisenet webbinar med Hanwha den 8/12

Häng med på webbinar med Hanwha den 8/12. Här får du lära dig om nyligen lanserade Wave PoE NVRen. Lagringsenheterna med antingen åtta eller sexton kanaler är designade för att ge en kostnadseffektiv lösning ihop med den senaste versionen av Hanwhas populära videoplattform Wisenet Wave.

Anmäl dig till webbinariet här >>


Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!