Dölj

Välkommen till nya Teletec

2021-02-04

Under det senaste året har vi på Teletec arbetat intensivt med att ta fram en ny hemsida och profil för hela organisationen. Vi har lagt till funktioner och ett gränssnitt som ska underlätta och öka kundupplevelsen. Exempelvis kan man på orderöversikten numer plocka ner fakturor direkt, se godsmärken samt spåra ordar. För alla företag som har flera användare hos oss – kan ni administrera över dessa själva. Ifall ni har nya anställda kan ni lägga in dem i systemet själva, eller om någon har slutat hos er kan ni lika enkelt ta bort dem.

Vi på Teletec är väldigt stolta över vår supportavdelning. För att underlätta för dem har vi även utvecklat verktyg och ett gränssnitt för att våra supporttekniker skall kunna hjälpa er dygnet runt. Inne på nya supportsidorna kan du följa supportärenden, och ta ner patchar samt manualer, läsa FAQ:er och se instruktionsfilmer för varje enskild produkt. Du kan alltså ta del av vår grymma support dygnet runt.

Förutom att Teletec förändras till det yttre har vi även strukturerat om internt. Organisationsmässigt har vi delat upp Sverige i två delar – norr och syd. Kristina Niessner ansvarar över Region Syd, och Mathias Liljedahl ansvarar för Region Norr. I dessa team finns både säljare och support för att underlätta samarbetat vi har tillsammans med er. Under hösten har vi dessutom anställt flera personer för att utöka dessa team och dessa kan ni läsa om här och på våra olika sociala kanaler. Läs mer om Region Syd och Region Norr.

Välkommen till nya Teletec!

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!