Dölj

CSL Router 4G

Tillverkare
TELETEC
Produktnummer
119200
E-Nummer
Lagertyp
Lagervara
Quantity:

Produktinformation

Pålitlig, oberoende och säker 4G-anslutning för CCTV-system eller till andra system som t.ex. passersystem eller fastighetssystem

Behovet av en pålitlig och säker anslutning för överföring av CCTV har aldrig varit större än idag. Kameraövervakning erbjuder trygghet för allmänhet och fastighetsägare men kräver en pålitlig och dedikerad anslutning för att garantera att bilderna överförs korrekt när det verkligen behövs.
CSL Router ger dig en förkonfigurerad VPN-anslutning med 4G. Levereras alltid med dubbla roamande SIM-kort och två olika operatörer. Du väljer själv om du vill aktivera båda eller om det räcker med ett.
Det är den perfekta lösningen för platser där trådbundet bredband inte är tillgängligt, opraktiskt eller långsamt. CSL Router ger också fjärråtkomst via en förkonfigurerad VPN-anslutning som ingår i abonnemanget, helt utan att behöva blanda in kundens IT-avdelning.
Behövs inte VPN så ger routern mobilt bredband för uppkoppling av cloud kameror och andra IoT enheter.

  • Internetuppkoppling via mobilt 4G
  • Oberoende av befintliga nät
  • Primäraccess eller som backup till befintligt nät
  • Total flexibilitet
  • Maximal tillförlitlighet
  • Öka säkerheten för åtkomst av IoT enheter

Abonnemang tecknas separat med CSL för önskad datamängd per månad. Se prislista, kräver att du är inloggad på Teletec siten.

* Produkten omfattas av Kemikalieskatt

Läs mer Stäng

Specifikation

Namn CSL Router 4G
E-nummer
Tillverkare TELETEC

För att se alla nedladdningsbara filer krävs att du är inloggad.

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!