Dölj

PIR Detector HX-40AM

Tillverkare
OPTEX
Produktnummer
111515
E-Nummer
6337706
Lagertyp
Lagervara
Quantity:

Produktinformation

HX-40AM är en IR-detektor med maskeringsskydd och avancerad teknik för pålitlig detektering utomhus. HX-40AM´s unika design, med en 20° vertikal lutning från monteringsytan och medföljande skyddskåpa, gör detektorns lins väl skyddad från direkt solljus och slitage från väder och vind. Linsen är tydligt uppmärkt med nio vertikala zoner vilket gör det mycket enkelt att maskera ett visst område från detekteringszonen.

Det unika pyroelementet i HX-40AM ger 94 täta detekteringszoner för att i hög grad kunna undvika falsklarm orsakade av snabba temperaturväxlingar och andra miljöförändringar. Med en OCH logik krävs detektering i både det övre och undre pyroelementet vilket effektivt utesluter falsklarm orsakade av t.ex. små djur. Avancerad temperaturkompensering säkerställer hög detekteringssäkerhet även när den omgivande temperaturen ligger mycket nära kroppstemperatur. Med hjälp av en ljusindikator kan HX-40AM justera känsligheten ytterligare vid skymning och under natten, detta är särskilt önskvärt under sommarhalvåret då luft- och marktemperatur snabbt kan variera.

Den digitala signalprocessorn utesluter effektivt rörelse från svajande vegetation i detekteringsområdet. Maskeringsskyddet justeras automatiskt efter rådande förhållande för att säkerställa högsta möjliga funktion. För att reducera risken för falsklarm orsakat av synligt ljus och RFI används tekniken "DCS" (Double Conductive Shielding). DCS innebär att IR sensorn är inkapslad i ett konduktivt filter som effektivt filtrerar bort RFI och vitljusstörningar (upp till 100 000 Lux).

• Detektorns räckvidd upp till 12m (85°)
• Ställbart bevakningsområde på 4, 5.5, 9 eller 12m
• Växlande larmrelä NC/NO
• Ingång för extern larmgivare (NC kontakt) för utökad OCH logik
• Kapslingsklass IP55
• Patentskyddad teknik DCS
• Avancerad temperaturkompensering
• Väggfäste och skyddskåpa medföljer

Läs mer Stäng

Specifikation

Namn PIR Detector HX-40AM
Tillverkare OPTEX
E-nummer 6337706
SBSC-Intygad NEJ
Detektortyp Maskeringsskydd
PET immun NEJ
Maskeringsskyddad JA
Spänning 9.5-18VDC
Installationsmiljö Utomhus
Höjd (mm) 205mm
Bredd (mm) 99mm
Djup (mm) 266mm

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!