Dölj

Detektorer & Larmgivare

CDX series - En ny generation av detektorer

Detektorer i CDX-serien bygger vidare på den mycket populära Optimal- och CX502-serien som under många år har varit de självklara valet för maskeringsskyddade detektorer i alla typer av applikationer.
CDX finns i tre olika utföranden, en standard PIR, CDX-AM, med 15x15 meters bevakningsområde, CDX-NAM, långstrålande 24x2m bevakningsområde samt CDX-DAM, kombinationsdetektor IR och Mikrovåg med 15x15m bevakningsområde. Alla detektorer i CDX-serien är maskeringsskyddade med Aktiv IR-teknik och SBSC-intygade upp till Larmklass 4.

De olika detektorerna delar samma kapsling och formfaktor vilket gör det mycket enkelt att klicka i en annan modell i befintlig detektorkapsling för att möta skiftande förhållanden i installationen.Optex nyhet - cdx - rx - series

Med Optex patenterade teknologi ”Quad Zone Logic”, som ger mycket täta vertikala zoner i bevakningsområdet, säkerställs allra högsta detekteringssäkerhet och i kombination med AIR-teknologi för att upptäcka maskeringsförsök garanteras lång och säker drift.

 

RX CORE series

RX-CORE serien bygger framgångsrikt tvidare på den beprövade tekniken från
RX-40 serien och tar utvecklingen vidare med nya, innovativa, tekniska lösningar för absolut högsta driftsäkerhet.

 

Detektering utomhus med produkter från Optex

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!