Dölj

Teletec M2M

Teletec M2M Larm IP SIM-kort

Teletec M2M är samlingsnamnet för en serie smarta abonnemang och SIM-kort som kommer att tillhandahållas av Teletec. Abonnemangen och SIM-korten är helt unika på säkerhetsmarknaden och är framtagna för att minimera det administrativa arbetet för installatören, samtidigt som det erbjuder den mest kostnadseffektiva lösningen.

Enkelt och säkert

Teletec M2M Larm IP är ett SIM-kort som används för säker överföring via mobilnätet (GPRS). SIM-kortet är speciellt anpassat för larmöverföring från tex. inbrottslarm, brandlarm, driftlarm etc.

Teletec M2M Larm IP fungerar direkt vid installationen, inga löpande månadskostnader, och du slipper all administration.

Snabbfakta Teletec M2M Larm IP

SIM-kort för IP-larmsändare
- Fast anslutningsavgift
- Fungerar direkt
- Fungerar i hela Europa
- Ingen administration
- Inga månadskostnader
- Inga trafikavgifter
- Inga dolda kostnader
- Fri support

Observera att Teletec M2M Larm IP ej har stöd för utgående SMS. SIM-kortet är däremot öppet för inkommande SMS som kan behövas för att aktivera fjärrservice av centralapparat.

Håll ordning på dina SIM-kort med Teletec M2M registrering

Teletec M2M registrering är en kostnadsfri tjänst som du kan använda för att hålla ordning på dina SIM-kort på ett enkelt och säkert sätt. Genom tjänsten får du bland annat information om när ett SIM-kort håller på att löpa ut. Vi rekommenderar att du använder Teletec M2M registrering så att vi kan förmedla viktiga meddelanden till dig. För att kunna registrera ett SIM-kort måste du vara inloggad.

Klicka här för att komma till Teletec M2M registrering

Produktpaket

Vi har ett flertal färdiga produktlösningar där Teletec M2M Larm IP finns inkluderat. Se mer i menyn till vänster.

Välj rätt produkt

Här kan ni se vilken produkt du ska välja för att uppfylla de olika SSF-kraven.
Teletec M2M Produktmatris

Visa Filter Dölj Filter
 • Prodnr: Produktnummer: 115373

   - Tillverkare: TELETEC


  Teletec M2M Larm IP SIM-KORT 1 år

  Teletec M2M Larm IP 1 år är ett SIM-kort som används för överföring via mobilnätet. SIM-kortet är speciellt anpassat för larmöverföring från tex. inbrottslarm, brandlarm, driftlarm etc med låg dataförbrukning. Teletec M2M Larm IP fungerar direkt från installationen och 1 år framåt och har inga löpande månadskostnader, kortet kan enkelt förlängas med 1 år i taget.

  Stäng
  Teletec M2M Larm IP SIM-KORT 1 år
 •  

  Prodnr: Produktnummer: 118787


  Signal Analyser 2/3/4G

  Signal Analyser is intended to be used to identify the optimum location for your connected device prior to installation Stäng
  Signal Analyser 2/3/4G

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!