Dölj

Power G Wireless Keypad Deskstand Kit

Tillverkare
DSC
Produktnummer
114974
E-Nummer
6309486
Lagertyp
Lagervara
Quantity:

Tillbehör till denna produkt

Produktinformation

Bordsställ inklusive nätadapter för de trådlösa knappsatserna till IOTEGA PowerSeries NEO och PRO.

Bra tillbehör för användning när den trådlösa knappsatsen inte skall monteras på vägg. Bordsstället kan även användas som komplement till en "normal" placering på vägg. Knappsatsen kan t.ex. enkelt flyttas mellan den "normala" placeringen vid lokalens/husets entrédörr till bordsstället när behov finns.

Till bordsstället medföljer även en nätadapter som kan anslutas till knappsatsen så att den inte längre drivs av batterier. Största fördelen med nätadapter är att knappsatsen inte går ner i batterisparläge d.v.s. släcker displayen när den inte används. Vid användning av nätadapter är displayen alltid aktiv och om knappsatsen är utrustad med proxläsare så är även den aktiv hela tiden (proxläsaren går ner i viloläge om den bara drivs med batterier och kräver en tangenttryckning för att aktiveras). 

Nätadaptern kan användas tillsammans med bordsstället eller separat utan bordsställ vid montering på vägg. Nätadaptern har en 2,4 meter lång anslutningssladd och är försedd med en plug-in kontakt som ansluts på knappsatsens baksida. 

Läs mer Stäng

Specifikation

Namn Power G Wireless Keypad Deskstand Kit
E-nummer 6309486
Tillverkare DSC

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!