Dölj

Jobba hos Teletec

Lediga jobb hos Teletec

 

Specialistsäljare inom CCTV/kameraövervakning till Teletec.

Teletec är inne i en kraftig tillväxtfas inom CCTV/kameraövervakning och söker därför en driven säljare med en teknisk förståelse för kamerasystem. Vi söker målmedvetna personer som kan ta ansvar för hela försäljningsprocessen, från nybearbetning till rådgivning och storkundsutveckling.

Arbetsuppgifter

Som Specialistsäljare kommer du att driva bolagets försäljning inom produktområde CCTV/kameraövervakning. Våra kunder är professionella säkerhetsinstallatörer, integratörer och grossister. Du utgår från våra kontor i Stockholm eller Göteborg där du bearbetar kunder och planerar kundbesök och aktiviteter självständigt. En stor del av arbetet sker ute på fältet där du samarbetar med regionssäljare och träffar kunderna och utvecklar affären med nya och befintliga kunder. Du ansvarar för egen säljbudget, ingår i ett produktteam och rapporterar till Team Leader och bolagets COO.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Kvalifikationer

Du är prestigelös, positiv, engagerad, strukturerad och stimuleras av att arbeta i ett högt tempo och tycker om att göra affärer. Du har starkt fokus på att leverera och drivs av att nå och överprestera mot uppsatta mål. Erfarenhet av säkerhetsbranschen och/eller IT-branschen är meriterande.

Till din hjälp kommer Du ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Teletec Connect har bra och genomtänkta värderingar, vi arbetar långsiktigt och erbjuder dig en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och goda villkor.

Kontaktperson för den här rekryteringen:

Mikael Salin, Team Lead Product Management
E-post: mikael.salin@teletec.se
Tel: 072-050 70 09

John Väyrynen, COO
E-post: john.vayrynen@teletec.se
Tel: 070-224 76 76

 

 

Supporttekniker med känsla för teknik sökes till tjänst inom säkerhetssystem


Tjänstebeskrivning

Som supporttekniker kommer du att vara med i ett team av säkerhetsexperter där ni tillsammans hjälper kunder med tekniska frågeställningar, både via telefon, mail, chat och ute på fältet. Kunderna är professionella säkerhetsinstallatörer och systemintegratörer och de arbetar med samtliga av våra produkter inom säkerhet, passersystem, kameraövervakning, larm samt otaliga nya molntjänster. Du utgår från kontoret i Årsta, strax söder om Stockholm, där du såväl reaktivt som proaktivt hjälper bolagets kunder. En viss del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och stöttar i olika projekt och driftsättningar. Du ansvarar för din del i kedjan, ingår i ett regionsteam och rapporterar till Teamleader. I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.

Profil

Du har arbetslivserfarenhet, gärna från arbetsuppgifter som är teknikrelaterade. Du har ett gediget intresse för IT och har en naturlig fallenhet för nätverk och intresserar dig för det nya som sker inom molntjänster, internettjänster och IOT. Som person är du driven och du har starka ambitioner att ständigt utvecklas inom teknik. Du tycker det är givande att hjälpa våra kunder med din expertis för att få högsta möjliga service. Du har lätt för kommunikation i både tal och skrift. Till din hjälp kommer du ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Företaget står för sunda och genomtänkta värderingar för att du och dina kollegor ska trivas på jobbet. Ni arbetar tillsammans långsiktigt vilket skapar en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och möjlighet till personlig utveckling.

Är det dig vi söker?

Kontaktpersoner för den här rekryteringen:

Kristina Niessner, Team Leader Region Syd
E-post: kristina.niessner@teletec.se
Tel: 073-646 31 90

Mathias Liljedahl, Team Leader Region Norr
E-post: mathias.liljedahl@teletec.se
Tel: 070-224 72 36

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!