Dölj

CAME BPT

 • PORTTELEFONI FRÅN CAME BPT

  Teletec är leverantör för porttelefoni från Came BPT till den nordiska marknaden.

  Ett dörrtelefonsystem, särskilt med video, bidrar till en säkrare tillvaro för boende genom att få full koll på vem som stpr vid dörren. Systemen kan också användas för att säkra och övervaka sekundära ingångar, till exempel garage. Möjlighet finns också att välja en vandalskyddad anläggning för tuffare miljöer med risk för vandalism.

 
 • PORTTELEFON

  Thangram är en porttelefon för X2, det nya X1 och XIP-systemet, och kan användas i allt från små 1-användare installationer till stora system med upp till 2000 användare. Det nya XIP-systemet använder Ethernet för att kommunicera mellan panelerna som ger stor flexibilitet och kapacitet. Panelen kan anpassas med de olika färgalternativen, och med sin intrigerade LED-ljus och smal design passar den alla byggnader. Thangram har en vidvinkel färgkamera med nattfunktion, vilket ger en mycket bra bild under alla förhållanden. Panelen är också avsedd för döva och blinda med hjälp av ljus- och ljudsignaler.

 
 • HANDSFREE AUDIO/FARGEVIDEO SVARSAPPARAT

  PERLA ljud- och färgvideosystem har handsfree-funktion och 3,5-tums LCD-skärm som förbrukar liten energi. Telefonsvararen finns i färgerna Ice White och Fusion Black. Med sin enkla och moderna design passar Perla i de vackraste omgivningarna och är väldigt lätt att använda.

LADDA NER PRODUKTKATALOG 2018-2019

Aktuelle Produkter

 • Prodnr: Produktnummer: 118075

  Net2 PaxLock Pro - Internal White

  PaxLock PRO är nästa generation av batteridrivna dörrbladsläsare, nytt med PaxLock PRO är en uppdaterad modern design, hanterar både EM och MiFARE teknologi. Den kommunicerar med Net2 serverdatorn med låg effekt och Paxtons säkra trådlösa teknik Net2Air. PaxLock PRO används tillsammans med Net2Air Ethernet Accesspunkter (bryggor) för att ge fördelarna med ett trådlöst passersystem. PaxLock PRO är enkel att använda och snabb att montera eftersom den inte är kopplad till elnätet, det är perfekt för innerdörrar. Paxlock PRO passar på dörrar med tjocklek från 35 mm upp till 60 mm.

  -PaxLock PRO programmeras från passersystemet Net2. Informationen sparas i respektive PaxLock PRO så ständig kontakt med Net2 servern är inte nödvändig.
  -Antal tags / kort: 50 000
  -Behörighetsnivåer: 250
  -Tidsscheman: 64
  -Händelser som sparas vid serveravbrott: 16 000
  -Batterier: 4 st AA Alkaline
  -Livslängd batterier (normalt bruk): ca 55 000 öppningar ungefär 2 år
  -Vit eller svart design
  -Vanligtvis 75 öppningar/dag

  Denna Paxlock PRO är avsedd för inomhusbruk

  Stäng
  Net2 PaxLock Pro - Internal White
 • Prodnr: Produktnummer: 117701

  Net2 Entry Premium monitor - surface mount with handset

  The Net2 Entry Premium monitor is the latest addition to our video door entry range and comes with a host of new features including free concierge management, and two-way video when used with a Net2 Entry Touch panel. Stäng
  Net2 Entry Premium monitor - surface mount with handset
 • Prodnr: Produktnummer: 118452

  Net2 Entry Audio monitor - with handset

  Net2 Entry Basic Audio med telefonlur är en ny smart IP-baserad svarsapparat med endast ljud som vid behov enkelt kan integreras med Net2 Passersystem. Tillsammans bildar Net2-produkterna ett installations- och användarvänligt säkerhetssystem som passar alla typer av fastigheter. Denna erbjuder ett prisvänligt alternativ där video ej är nödvändigt. Stäng
  Net2 Entry Audio monitor - with handset

 
 • Teletec genomför programkurser skräddarsydda för den enskilda kunden. På vårt träningscenter kan kursdeltagare genomföra praktiska övningar på de centra och lösningar vi erbjuder. I enlighet med intyget utfärdas ett intyg som bevis på slutförandet.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!