Dölj

Net2 Entry Standard panel, surface mount

Tillverkare
Paxton
Produktnummer
115249
E-Nummer
5870508
Lagertyp
Lagervara
Quantity:

Liknande produkter

Produktinformation

Net2 Entry är en smart IP-baserad porttelefon som vid behov enkelt kan integreras med Net2 Passersystem. Besökare kan identifieras via video innan de släpps in i fastigheten. Med en Net2 Entry dörrcentral kan man enkelt ansluta lås för att kunna öppna dörren från en svarsapparat.Tillsammans bildar Net2-produkterna ett installations- och användarvänligt säkerhetssystem som passar alla typer av fastigheter.

Portapparaten är försedd med en färg videokamera som har IR belysning för att få bra bild nattetid. Kameran har pan/tilt funktion, justerbar i höjd och sidled.
Portapparetens knappsats är bakgrundsbelyst.
Kortläsaren som finns på portapparaten läser EM kort, Paxton kort samt Mifare kort.
Programmering av kortläsaren görs från passersystemets mjukvara Net2.  

Portapparaten till Net2 Entry är en robust enhet som används för både porttelefon-funktioner och passerkontroll. Strömförsörjningen sker genom Power over Ethernet (PoE, IEEE 802.3af) och kommunikationen med andra delar av systemet sker via IPv6, vilket möjliggör en enkel "Plug and Play-installation" där alla anslutna enheter automatiskt detekteras av systemet.

• Omgivning/miljö: Inom- eller utomhusbruk (IP55)
• Temperatur: -20°C till +55°C 

Klicka här för att ladda hem Net2 Entry Configuration Utility. Detta är ett verktyg för konfiguration av Net2 Entry, men inget krav för driftsättning av systemet.

Läs mer Stäng

Specifikation

Namn Net2 Entry Standard panel, surface mount
E-nummer 5870508
Tillverkare Paxton
Strömförsörjning PoE
Bakgrundsbelyst Ja
Installationsmiljö Inomhus, Utomhus
Protokoll IPv6
Bredd (mm) 110mm
Höjd (mm) 295mm
Djup (mm) 37mm
Temperatur -20°C till + 55°C
IP-klass IP55

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!