Dölj

Power Supply ViP 24VDC/6.5A PSV-2465-12-FC

Tillverkare
Alarmtech
Produktnummer
116351
E-Nummer
5240148
Lagertyp
Beställningsvara
Quantity:

Tillbehör till denna produkt

Liknande produkter

Produktinformation

Strömförsörjning som modul monterad på DIN-skena med ViP (Voltage in Parallell) funktion, 24 VDC 6,5 A. Med säkringskort som har 6 dubbla utgångar för ex. dörrar.

Enheten har skydd mot kortslutning och överbelastning. Indikering för nätbortfall, lågutspänning, batterifel samt säkringsfel sker med LED och aktiverar separata utgångar med reläer. Plats för 2 st 12 V 12 Ah ackumulatorer.

Säkringskortet är konstruerat för 24 V och har 6 dubbla säkringar, en i utgång för plus och en utgång för minus. Varje säkring har en krets som känner av om den är hel eller trasig, en trasig säkring indikeras med röd lysdiod (LED). Kortet har ett utgångsrelä NC för signalering av summa säkringsfel. Det finns också en krets som indikerar med grön lysdiod (LED) att inspänningen till kortet ligger mellan 20-27,6 V. Säkringskortet har också jordfelskrets till (+) och (-) justerbar för att säkerställa att inte jordströmmar stör anläggningen.

Skåpet ger plats för egen utrustning i t.ex. passagekontroll-, larm-, brand- eller styrsystem som enkelt kan monteras på DIN-racket i skåpet. Med en unik montageplatta med utstansade hål kan egna kort/elektronik enkelt monteras på montageplattan och därefter sättas fast på DIN-skenan. Detta görs med bifogade plastdistanser. Skåpet har för extra säkerhet öppnings- och bortbrytningsskydd.

Läs mer Stäng

Specifikation

Namn Power Supply ViP 24VDC/6.5A PSV-2465-12-FC
E-nummer 5240148
Tillverkare Alarmtech
Bredd (mm) 345
Höjd (mm) 325
Djup (mm) 130
Spänning 230VAC
Utspänning 27,6 V DC
Max belastning 6.5 A
Arbetstemperatur +5°C…+40°C
Sabotagekontakt Ja

* Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter. Produktens funktioner och specifikation kan komma att ändras utan föregående meddelande.

Gör ditt fönster större för en bättre upplevelse!